Verzekeraars woekerpolis professor is rancuneus
Verzekeraars Verzekeraars doen vandaag hun beklag bij minister Zalm (Financin) over diens omarming van professor Alfred Oosenbrug als onderzoeker van misstanden met de zogenoemde woekerpolissen.


Volgens de onder vuur liggende bedrijfstak staat Oosenbrug bekend als 'enorm rancuneus' jegens verzekeraars. Dit melden betrouwbare bronnen. Onderzoeker Oosenbrug werd afgelopen week door Zalm als alternatief aangewezen voor een staatscommissie, die gerommel met beleggingsverzekeringen moet onderzoeken. De Tweede Kamer drong aan op een officile staatscommissie, maar Zalm ziet daar niks in. Hij zegde in plaats daarvan Oosenbrug middelen en personele ondersteuning toe. Verzekeraars vrezen dat de onderzoeker niet onbevangen te werk zal gaan.


Oosenbrug werd ruim drie jaar terug gedwongen zijn leerstoel verzekeringseconomie aan de Erasmus Universiteit op te geven. Volgens insiders omdat verzekeraars, die de leerstoel financierden, zijn kritiek op de bedrijfstak beu waren. Oosenbrug reageert koeltjes op de aantijging: Als ze op de man gaan spelen, weet je dat er waarschijnlijk geen inhoudelijke argumenten meer voorhanden zijn.

Bron: Overgeld.nl 12 februari 2007


Hypotheek Nieuws


Hypotheek met fulltime baan in buitenland.
Maandag populairste zoekdag voor financiele producten.
Maximale hypotheek op basis van de nieuwe gedragscode.
Net niet genoeg inkomen voor een koopwoning.

Actueel

Hypotheekarchief