Extra hypotheek nemen om te beleggen in easy life
hypotheek Onze hypotheekadviseur raadt ons aan om een extra hypotheek te nemen op ons huis van 50.000. Dit geld wordt vervolgens genvesteerd in een product van Easy Life met een vaste rente van 9% per jaar gedurende een periode van zeven jaar. De hypotheekrente is slechts 4,7% zodat we jaarlijks 2.150 netto overhouden aan deze opzet. Wat is uw mening?


Uw hypotheekadviseur begeeft zich op glad ijs met deze opzet. Beleggen met geleend geld is altijd al behoorlijk risicovol. Het geadviseerde product maakt naar mijn mening de risicos alleen nog maar groter. Uw geld wordt namelijk gebruikt om te investeren in levensverzekeringen van Amerikanen die daar vanaf willen om nu nog van het geld te kunnen genieten.


Het opkopen van deze levensverzekeringen kan wellicht aardige rendementen opleveren, maar dit is zeker niet te garanderen. Zit het tegen, dan kan deze beleggingsvorm een zeperd opleveren. Bovendien kent dit product flinke instapkosten en erg hoge kosten als u er tussentijds wilt uitstappen. Mijn advies: niet doen en een hypotheekadviseur zoeken die wat beter kijkt naar de risicos.

Bron: Overgeld.nl 23 april 2007


Hypotheek Nieuws


Hypotheek met fulltime baan in buitenland.
Maandag populairste zoekdag voor financiele producten.
Maximale hypotheek op basis van de nieuwe gedragscode.
Net niet genoeg inkomen voor een koopwoning.

Actueel

Hypotheekarchief